L'alcaldessa i la regidora Alba Riba amb la presidenta i integrants de l'Associació de Dones Clara Campoamor

L’Associació de Dones Clara Campoamor de Gavà va instal·lar ahir a la tarda, 8 de març, amb motiu de la programació per commemoració el Dia de les Dones, una carpa a la plaça Major. A més de material relacionat amb l’entitat i la temàtica feminista la carpa també va servir per recollir material per a las persones refugiades de Ucraïna.

“Un any més sortim al carrer per reivindicar la lluita de les dones per la igualtat i aquest any també per demanar aliments per als ciutadans i ciutadanes desplaçats per la guerra d’Ucraïna. El nostre lema és No a les guerres i estem recollint productes de primera necessitat per a la població refugiada que són majoritàriament dones i nens”, explica la presidenta de l’entitat, Carmen García

L’alcaldessa, Gemma Badia y la regidora de Feminisme i LGTBI, Alba Riba, es van apropar a la carpa per mostrar el suport a la feina que es fa des de l’Associació de Dones Clara Campoamor que fa poc que ha retornar amb l’atenció personalitzada.

“Una vegada que sembla que estem sortint de la pandèmia hem tornat a fer visites presencials i reunions. Han estat uns anys molt durs, molt crítics en què hem desenvolupat un gran treball d’atenció a les dones però a través de consultes telefòniques, hem estat al peu de la canella però des de la rereguarda”, informa la presidenta de l’entitat.

L’Associació de Dones Clara Campoamor va ser fundada l’any 1985 i té la seu al Casal d’Entitats Sant Jordi. Rambla Joaquim Vayreda, 31, 3r. Telèfon: 686 66 36 66. donesccampoamor_gava@yahoo.es