Aula de Dansa se suma a la Marató de TV3

L’Aula de Dansa celebrarà saquest diumenge la seva gala en benefici de la Marató de TV3. Recordem que, en principi l’espectacle s’hauria d’haver posat en escena el passat 8 de novembre, a l’Espai Maragall, però les estriccions anti-covid decretades pel Govern de la Generalitat per frenar la velocitat de propagació del virus ho no van permetre.

Així, l’espectacle tindrà lloc aquest 27 de desembre a les 12.00 hores a l’Espai Maragall, per tant el qui ja vàreu comprar entrades, serviran per a la nova de data. Els qui encara no tenen entrada i volen venir, encara queden algunes disponibles a la pàgina web de l’Espai Maragall i a la pàgina d’Entrapolis.

A la gala hi prendrà part l’alumnat de l’escola i els ballarins de la Jove Companyia de Dansa de Gavà i presentaran coreografies on es mostra ànim i energia per lluitar contra la Covid-19. Segons el seus creadors “es tracta de transmetre alegria a través de la dansa i que les coreografies aportin quelcom de llum a aquests moments tan incerts”.

La directora de l’escola, Mudit Grau, ha explicat a Ràdio Gavà que tenen “més ganes que mai de tornar a l’escenari” ja que “davant la situació actual poder oferir espectacle és molt necessari perquà la gent es distrregui i s’il·lusioni”

Grau també precisa que “ha calgut adaptar els assajos a les mides adequades amb mascareta, ventilant i desinfectant les mans i canviant certes parts de les coreografies per evitar contactes, la qual cosa, farragosa s’ha de fer  perquè la situació és molt delicada i cal ser responsables, per un mateix i per la gent que ens envolta”.

‘Aquesta Marató toca a tothom’

El passat diumenge des va fer aquesta Marató excepcional, amb un format i uns continguts condicionats per la nova realitat i després de 18 hores d’emissió en directe, va tancar amb un marcador de més de 10 milions d’euros. Els donatius es podran continuar fent fins al 31 de març del 2021 i es destinaran a la sensibilització i la recerca biomèdica de la Covid-19.