L’Aula de Dansa guanya 10 premis al Concurs Nacional 2021
L’Aula de Dansa guanya 10 premis al Concurs Nacional 2021

L’Aula de Dansa ha tornat a brillar en la fase territorial del Concurs Nacional de Dansa, celebrat el passat cap de setmana a Mollerussa. L’escola va presentar un total de 14 coreografies, entre solos, duals i grups, dirigides per Anna Portabales i van acabar guanyant 10 guardons. Tots aquest premis els permeten participar a la final nacional que es farà a Tarragona, els dies 16, 17 i 10 de juliol.

El Concurs Nacional de Dansa té com a finalitat encoratjar i enriquir els estudis de dansa als ballarins tant amateurs com preprofessionals, amb edats compreses entre els 8 i els 25 anys. El certamen abraça diferents estils: clàssic ,contemporani, Jazz, hip-hop/danses urbanes, escola bolera, dansa estilitzada, flamenc o fusió.

Aquest concurs és un certamen concebut essencialment per a la difusió, exhibició i promoció, fomentant els intercanvis de dansa en diferents ciutats de l’estat espanyol i Europa. És necessari remarcar l’elevada participació que tenen aquests concursos, així que, es tracta d’un esdeveniment amb suficient força, contingut i forma com perquè es pugui celebrar de manera anual.

Així mateix, l’Aula de Dansa també va prendre part, dissabte, en el concurs IDC Marina Noreg, que enguany, i degut a la situació sanitària, s’ha fet en format online, i d’aquí dos caps de setmana participaran a l’ Élance Concurs de Dansa Vila de Blanes.

Festival de final de curs

De la seva banda, aquest proper diumenge, 6 de juny, els diferents grups de dansa de l’escola tornaran a trepitjar les taules de l’Espai Maragall per celebrar la gala de final de curs amb un espectacle titulat “Les 4 estacions” . Ho faran amb dues sessions idèntiques, una al matí, a les 12 hores, i l’altra a les 18.30 hores. Les entrades ja esta a la venda a un preu de 10 euros i es poden adquirir per internet aquí.