Aula de Dansa se suma a la Marató de TV3

L’Aula de Dansa ha fet saber, a través de les seves xarxes socials, que s’ha fixat una nova data per a la celebració de la seva gala en benefici de la Marató de TV3. En principi l’espectacle s’hauria d’haver posat en escena aquest diumenge, 8 de novembre, a l’Espai Maragall, però les noves restriccions anti-covid decretades pel Govern de la Generalitat per frenar la velocitat de propagació del virus ho no permeten.

Així, l’espectacle tindrà lloc el 27 de desembre a les 12.00 hores a l’Espai Maragall, per tant el qui ja vàreu comprar entrades, serviran per a la nova de data. Els qui encara no tenen entrada i volen venir, encara queden algunes disponibles a la pàgina web de l’Espai Maragall i a la pàgina d’Entrapolis.

A la gala hi prendrà part l’alumnat de l’escola i els ballarins de la Jove Companyia de Dansa de Gavà i presentaran coreografies on es mostra ànim i energia per lluitar contra la Covid-19. Segons el seus creadors “es tracta de transmetre alegria a través de la dansa i que les coreografies aportin quelcom de llum a aquests moments tan incerts”.

‘Aquesta Marató toca a tothom’

El diumenge 20 de desembre se celebrarà aquesta Marató excepcional, amb un format i uns continguts condicionats per la nova realitat i segurament amb més reptes que altres anys en estar dedicada a una malaltia nova, que planteja molts interrogants. Entre les novetats destaca que enguany, excepcionalment, es poden fer donatius ja al número 900-21-50-50 que estarà operatiu durant tota la campanya.

Altres novetats de la Marató 2020 són la reducció de la capacitat d’aforament de les quatre seus telefòniques el mateix dia de la gala, l’acceleració del procés d’assignació a projectes de recerca, l’ús de tecnologia telemàtica per a les iniciatives de divulgació a les escoles i l’adaptació de les activitats populars per a recaptar fons a les restriccions sanitàries.

Cada any, aquesta campanya busca aportar coneixement sobre les patologies però, sobretot, despertar l’esperit solidari cap a les persones afectades i les seves famílies. En aquesta edició, la nova situació imposada per la pandèmia ha fet modificar el format habitual de les sessions divulgatives, que ara es faran, majoritàriament, en format virtual a través d’una plataforma de servei de videoconferència.