BCN3D obre seu als Estats Units
Xavier Martínez Faneca.

L’empresa gavanenca BCN3D de solucions d’impressió s’expandeix a Amèrica del Nord amb un nou centre logístic a Nova Jersey, el primer d’aquest tipus per a l’empresa fora de la seva seu a la nostra ciutat, i contracta Kevin Billett com a nou director

de Vendes de Canal. Això segueix l’impuls de quatre mesos plens d’esdeveniments amb la compra de AstroPrint, el llançament del seu nou programari Cloud i la presentació del seu nou Metall Pack en la passada Formnext celebrada al novembre a Frankfurt, amb totes les eines necessàries per a fer realitat la impressió 3D en acer inoxidable a preus assequibles.
El nou centre logístic situat en Nova Jersey respon a l’augment de la demanda d’impressores 3D i Smart Cabinets de BCN3D a Amèrica del Nord per part de clients de sectors com l’automoció, la fabricació i l’enginyeria i permetrà oferir millors serveis amb una resposta més ràpida a les necessitats als clients.

“La nostra expansió als EUA i a la resta de Nord Amèrica és una fita important per a BCN3D, ja que indica que l’empresa és ara plenament capaç de satisfer les necessitats i demandes dels socis i clients a la regió. El nou centre oferirà grans oportunitats de negoci a partir de 2022, millorarà la nostra relació amb els clients i representarà el compromís de BCN3D amb la sostenibilitat mediambiental, ja que consolidem els enviaments més grans per a més clients amb un centre logístic més pròxim a ells”, explica el conseller delegat de BCN3D, Xavier Martínez Faneca.