L’entitat de recent creació necessita voluntaris i voluntàries
Saly Carceller i Miquel Roselló als estudis de Ràdio Gavà

Gavà Gats és una associació de recent creació dedicada a la cura i protecció de les colònies de gats de la ciutat.

Saly Carceller i Miquel Roselló, dos dels voluntaris de l’entitat, han visitat aquest matí els estudis de Ràdio Gavà per donar a conèixer la seva feina.

L’objectiu de Gavà Gats “és que els gats que viuen en colònies –explica Miquel Roselló- estiguin ben atesos, alimentats i amb les cures veterinàries que necessitin”.

Gavà Gats té controlades actualment 21 colònies i necessiten voluntaris i voluntàries per arribar a més persones “de moment treballem a aquestes 21 –explica Saly Carceler- però de ben segur que n’hi han més sobretot a la zona industrial i a la zona agrícola”.

A banda de la cura de les colònies, Gavà Gats treballa cercant  cases d’acollida i tramitant l’adopció de gats “no tots els gats poden viure a casa –explica Miquel Roselló- però quan trobem gats que són molt petits o que eren de casa i han estat abandonats, busquem cases d’acollida i gestionem la seva adopció”. Els gats s’entreguen a famílies responsables amb xip, desparasitats i amb els tests sanitaris pertinents.

Gavà Gats necessita voluntaris i voluntàries explica Miquel Roselló “per a atendre les colònies, per fer de casa d’acollida, per aportar menjar i mantes…acabem de començar i tenim molta feina per davant”.

Els futurs propietaris d’un gat han de ser conscients de que adquireixen una responsabilitat “necessitem famílies responsables que vulguin estimar i cuidar a un ésser viu, a canvi rebran molt més perquè ells ho donen tot”, comenta Saly Carceler.

Podeu contactar amb Gavà Gats a través de Facebook, Instagram o correu: gava.gats@gmail.com