Les bandes sonores inunden el Maragall
Un dels moments del concert.

La Coral La Igualtat no ha faltat a la tradició del concert de Nadal i aquesta vegada ens ha oferit “Oceans of music”, un recital simfònic on van interpretar tot un reguitzell de bandes sonores. L’actuació va tenir lloc aquest diumenge a l’Espai Maragall i en ella es van interpretar algunes de les bandes sonores més famoses del món del cinema: E.T., Titànic, La llista d’Schindler, La Misión o Pirates del Carib o El Senyor dels Anells, entre d’altres.

A part de la música, l’entitat també ha volgut jugar amb el món visual utilitzant la projecció d’imatges de les pel·lícules que s’interpreten i posant lletra pròpia a les melodies

Celebració dels 125 anys d’història

Amb aquest concert, La Igualtat inicia els actes de commemoració dels seus 125 anys d’història, efemèride que celebraran amb diversos recitals i altres actes durant tot el 2020, com ara exposicions on, segons ha avançat la pròpia Martorell “podrem veure algunes partitures antigues de l’entitat”.

La cita més important però, serà un concert a l’Auditori de Barcelona per a la qual ja s’han posat a treballar donada la importància del mateix. Es tracta de la interpretació de “Cançó d’Amor i de Guerra” que interpretaran al costat de dues corals més, sota la direcció de Salvador Brotons i amb l’acompanyament de 80 músics de la Banda de Barcelona i la participació de solistes de primer nivell. Aquesta actuació ja té data. Serà el 24 de gener del 2021.