Les Bianchis presenten a Gavà Les croquetes oblidades
Les Bianchis presenten a Gavà Les croquetes oblidades

L’Espai Maragall de Gavà acull aquest diumenge 22 d’octubre l’espectacle infantil “Les croquetes oblidades”, de l’autora Clàudia Cedó i amb direcció d’Israel Solà. Es tracta d’una obra teatral que explica la mort i el dol a la infància a través d’una història d’aventures protagonitzada per les actrius Queralt Casasayas, Magda Puig/Nuri Santaló i Bàrbara Roig.

El muntatge, recomanat a partir dels 6 anys, és la quarta producció de les Bianchis una companyia formada per Queralt Casasayas, Bàrbara Roig i Magda Puig. Es forma a finals del 2012, amb l’objectiu d’apropar el teatre a un públic familiar, un teatre per a tota la família on els pares no acompanyessin els nens al teatre, sinó que ells també hi anessin a gaudir.

Podeu adquirir les entrades aquí

Una història d’aventures que acosta la mort a nens i nenes

L’obra està protagonitzada per la Pepa, una nena vital i amb una gran imaginació que acaba de perdre a la seva àvia i està intentant adaptar-se a una nova escola, uns nous amics i una nova ciutat. Agafada a una manta que l’ajuda a dormir i enfadada amb les seves dues mares perquè no recorden la recepta de les croquetes de l’àvia, Pepa emprendrà un viatge cap al País del Xim Pum, el lloc màgic on van a parar les coses oblidades. Mentre les seves mares intenten organitzar el comiat de l’àvia i protegir la seva filla de la tristesa que li suposaria assistir a l’enterrament, Pepa viurà emocionants aventures amb els seus nous amics: dues nenes de l’escola, un xumet eixelebrat, una barrufeta xunga, un recepcionista esvalotat i una croqueta gegant.