Les biblioteques de Gavà llancen un repte lector per al 2024
Biblioteca Josep Soler Vidal

Coincidint amb l’inici de l’any, les biblioteques Josep Soler Vidal i Marian Colomé de Gavà us conviden a desafiar els vostres hàbits de lectura i sumar-se al primer repte lector de la ciutat. En pot formar part tothom a partir de 14 anys amb ganes de posar-se noves fites.

Per a participar-hi, només cal que formalitzeu la inscripció abans del 29 de febrer a qualsevol de les dues biblioteques de Gavà, i recolliu la vostra butlleta.

Cada mes, les biblioteques us proposaran una premissa a partir de la qual haureu de triar la vostra lectura. Si no sabeu per on començar, no patiu, a les biblioteques hi trobareu una petita exposició de llibres vinculats al repte, d’on podreu agafar-ne un en préstec.

Finalitzada la lectura, des de les biblioteques us posaran un segell de validació a la vostra butlleta de participació. En acabar l’any, se sortejarà un lot de dotze llibres entre totes les butlletes completades.

Aquesta és una nova iniciativa de foment de la lectura que se suma a l’oferta habitual de serveis, activitats i clubs de lectura, tant per a adults com per a infants, de les biblioteques de Gavà.