Les Biblioteques de Gavà posen en marxa un Laboratori ciutadà
Les Biblioteques de Gavà posen en marxa un Laboratori ciutadà

Coincidint, enguany, amb la celebració del vintè aniversari de la Josep Soler Vidal, les Biblioteques de Gavà impulsen una Laboratori d’experimentació cooperatiu per idear un aparador cultural conjuntament amb la ciutadania.

La proposta consisteix en dissenyar un nou espai expositiu, viu i en constant evolució, que esdevingui el reflex de com els usuaris i les usuàries imaginen les seves biblioteques. La Unió de Cooperadors de l’Ajuntament de Gavà, que impulsa les iniciatives cooperatives i la innovació, posarà a disposició del projecte la seva expertesa i recursos.

La presentació del Laboratori tindrà lloc el pròxim dimecres 15 de novembre, a les 18 h, a la biblioteca. En una segona trobada, es farà una visita al Lab de la Unió de Cooperadors per conèixer l’espai, els projectes que s’hi estan duent a terme i la maquinària disponible, com ara les impressores i escàner 3D, la màquina làser, Lego Spike i Arduino. A partir de gener de l’any vinent, començarà el període de disseny i prototipatge de l’aparador, que culminarà amb la seva implantació a la biblioteca.

Per a participar-hi, només cal formalitzar la inscripció presencialment a la biblioteca, o per telèfon al 93 263 92 30.