LES BOTIGUES DE GAVA CELEBREN EL BLACK FRIDAY
la pràctica totalitat de botigues associades a l’Illa del Centre de Gavà se sumen al Black Friday.

Aquest divendres i dissabte, la pràctica totalitat de botigues associades a l’Illa del Centre de Gavà se sumen al Black Friday, raó per la qual oferiran els seus productes amb descomptes que en alguns casos poden arribar al 50%. Des de l’entitat comercial assenyalen que aquest és el tercer any que participen d’aquesta campanya que, des d’uns anys ençà, s’ha popularitzat arreu i que “funciona molt bé ja que les vendes augmenten”, també asseguren que “moltes persones aprofiten l’ocasió per avançar algunes compres de Nadal i així s’estalvien uns diners”.

Campanya de Nadal i Reis

Val a dir, que el Black Friday esdevé el tret de sortida a la campanya de Nadal, el moment, sens dubte, de més vendes per al petit comerç. Des de l’Illa precisen que ja s’estan preparant per “oferir un munt de sorpreses”. De moment, ultimen la decoració amb arbres de Nadal a les portes dels establiments i, com ja anunciàvem fa uns dies l’anomenat Trenet del Comerç tornarà a circular pels nostres carrers a partir del 20 de desembre.

Black Friday 2019

La tradició del divendres negre es va originar als Estats Units i se celebra el primer divendres després d’Acció de Gràcies. La seva història va començar en els anys 60, moment en què el comerç minorista nord-americà volia augmentar les seves vendes durant les festes. No obstant això, l’expressió Black Friday es va començar a usar amb el sentit que avui coneixem al 1961 a la ciutat de Filadèlfia, quan un butlletí públic alertava del caos que s’estava produint als carrers de la via pública per les rebaixes del dia posterior a Acció de Gràcies.