Les Colomeres
La festa major del barri de Les Colomeres tindrà lloc el proper dissabte, 15 de juliol

Arriba la festa major del barri de Les Colomeres. L’associació de veïns d’aquest barri ha programat aquest dissabte, 15 de juliol, un seguit d’activitats al llarg de tot el dia per tal d’apropar-se a tota la ciutadania i a totes les edats. N’hi haurà des d’un torneig de petanca fins a una xocolatada amb melindros, i com és habitual no mancaran els actuacions de ball i musicals, en aquest cas amb un convidat estrella molt especial com és el viladecanenc Iván Quesada, que oferirà un concert a partir de les 22:00 hores.

Isabel Mora, presidenta de l’Associació de Veïns de Les Colomeres, ha destacat que al matí “començarem amb la xocolatada i amb una trobada de puntaires, que la fem cada any per començar la festa”. Els Castellers de Gavà oferiran un taller pels infants, i per allà també passaran els grallers i els gegants i gegantons de Gavà. Respecte al torneig de petanca, Mora confessa que “aquesta pista té molt èxit, llàstima que no puguem posar altra pista perquè està sent amortitzada molt bé”.

Al migdia hi haurà un menjar de botifarra amb mongetes, i tothom que vulgui participar pot adquirir els tiquets a la mateixa entitat a un preu de 5 euros. A les 6 de la tarda es reprenen els actes amb una novetat, un torneig de dominó “que la gent ens havia demanat molt, així que al final ho hem organitzat”. I ja a partir de les 18:30h començarà la tongada d’actuacions musicals i de ball.

Per cert, enguany hi ha un canvi d’ubicació per tots aquests actes, i és que de l’habitual plaça Francesc Macià es passarà al carrer Manuel de Falla, tot just al davant de la seu de l’entitat veïnal, carrer que estarà tallat a aquesta alçada durant tot el dia: “Hem escollit aquesta ubicació perquè la plaça Francesc Macià és duríssima per l’estiu, fa molta calor i és molt complicat traslladar allà tot el gènere, totes les neveres i tot el que tenim, i després a la nit tornar a pujar-ho tot quan acaba la festa”.