Les Colomeres viu un dissabte de festa
Les Colomeres viu un dissabte de festa

Les Colomeres ha celebrat aquest dissabte la seva festa de barri. Val a dir que, divendres a la tarda, ja hi va haver un petit un petit tast amb una exhibició dels treballs realitzats en els diferents tallers organitzats per l’associació de veïns, com per exemple de punta de coixí, de patchwork, de line dance, de ioga, de taitxí, o d’informàtica, entre altres.

El gruix de propostes van tenir lloc dissabte i, una vegada més, han comptat amb l’estreta col·laboració amb la Casa de Andalucía de Gavà, que segons explica Isabel Mora, presidenta de l’Associació de Veïns de Les Colomeres “és una entitat amb la que tenim molt bon rotllo i amb la qual ens uneix una amistat des de fa molts anys. Sempre que podem ens ajudem mútuament i seguim amb aquesta dinàmica”. A les festes també hi va col·laborar la Companyia General del Foc i els timbalers i grallers “que van fer l’animació infantil” i l’alcaldessa, Gemma Badia, també va acudir-hi per compartir la celebració amb els veïns i veïnes.

Dissabte a la tarda nit es va obrir el servei de bar i d’entrepans que segons Mora “serveix per ajudar una mica amb les despeses de l’associació, perquè alguns venen gratis però a altres els tenim que pagar el seu sou o, segons com, un donatiu per ajudar-los”.