jugadores handbol

La Selecció Catalana de Handbol femení en categoria cadet es va alçar amb el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques celebrat a principis de gener. Les jugadores del Club de Handbol Gavà Jana Castanera, de 15 anys i Laura Rodríguez, de 14 anys,  formaven part de l’equip i van contribuir amb un joc brillant a l’obtenció de la medalla d’or. A més Jana Castanera va ser escollida com la millor jugadora de la final celebrada a Lloret.

Ambdues en declaracions als mitjans de comunicació municipals es mostraven molt satisfetes de la seva participació i aportació a aquest triomf. Laura Rodríguez comentava sentir-se “molt contenta perquè si tu has treballat durant tot l’any al final l’esforç té recompensa. Entre totes al campionat ho hem demostrat molt be. Ara l’or és nostre i a disfrutar-lo”. Jana Castañera explicava que la seva alegria és més “per l’or que hem aconseguit totes juntes” que no “pel premi individual de millor jugadora que ha estat gràcies a totes”. Com la seva companya es mostrava feliç perquè “l’esforç que fem entrenant és molt gran i s’agraeix que hi hagi resultats”.

Jana i Laura formen part des de que eren ben petites del Club Handbol Gavà i des de fa dos anys treballen amb la selecció catalana. Per al vicepresident, Josep Serra que el club aporti jugadores a la selecció i tinguin, a més un pes específic “és un reconeixement a la feina, a la formació del club i sobretot també al seu compromís, el seu esforç i a la seva lluita. Les dos han patit lesions l’any passat, les han superat i tot això es gràcies al seu entrenador i a les seves companyes perquè l’handbol és joc d’equip, ningú destaca si l’equip no juga be”. Jose Serra recalca que “aquest és el nostre compromís amb els nostres jugadors i esperem que en el futur puguem treure més jugadors i jugadores que siguin punters”.

El Club Handbol Gavà es va fundar l’any 1957 i actualment té més de 300 jugadors i jugadores des de prebenjamins a sèniors.