Les obres de Paraules en escena es representen

El pròxim divendres 29 d’octubre, a les 20 h, l’Espai Maragall acollirà la representació de les obres guanyadores de les dues últimes convocatòries del concurs literari “Paraules en Escena. Ciutat de Gavà”, que per causa de la pandèmia no s’han pogut interpretar abans.

Es tracta de les peces teatrals “Els suïcides”, d’Eva Moreno Bosch, “Ilse”, escrita a quatre mans per Alicia Carmona Nevado i Núria Orellana Ortega, i “Convencions”, de Josep Maria Diéguez de Jaureguízar.

La posada en escena anirà a càrrec del Grup Teatral l’Eramprunyà i un cop acabada la funció tindrà lloc un xerrada participativa amb l’equip artístic i creatiu. L’entrada és gratuïta però cal reservar les invitacions aquí

“Els suïcides”, que va ser l’obra guanyadora del 2019, és una comèdia valenta que aborda aquest acte des de l’esperança. Per la seva banda, “Ilse”, triomfadora de l’edició del 2020, recrea un dels personatges de la tragèdia “El despertar de la primavera” i li dona un nou protagonisme; mentre que “Convencions”, obra finalista del 2020, ens parla de la incomunicació d’una parella, amb un gir de ciència ficció.

Recentment s’ha fet pública la convocatòria de la cinquena edició d’aquest concurs d’escriptura dramàtica que té per objectiu fomentar la creació de peces teatrals de petit format entre el públic jove i adult. Podeu consultar-ne les bases aquí.