Les obres guanyadores del Paraules en escena al gavaciutat

Ja és possible accedir en línia a les obres guanyadores del Concurs d’escriptura dramàtica Ciutat de Gavà “Paraules en escena”. Les trobareu recopilades en format PDF a l’espai reservat per a les biblioteques, dins del web municipal (www.gavaciutat.cat/ciutat/cultura/biblioteques). Els textos són de consulta però no es poden descarregar.

El concurs ‘Paraules en escena’, en marxa des del 2017, té per objectiu fomentar l’escriptura de peces teatrals de petit format entre el públic jove i adult, amb la voluntat de promoure el coneixement de les arts escèniques i recuperar l’amor pel teatre.

En cada edició, la posada en escena de les obres guanyadores culmina un projecte de llarga durada en què col·laboren diversos agents de la ciutat. Per una banda, els autors i autores de les peces teatrals veuen en escena allò que han escrit; per l’altra, actors, actrius i direccions que formen part de la Comissió de Teatre Amateur de Gavà donen vida als textos i veuen recompensats els mesos de treball sobre l’escenari.

Aquest projecte, liderat per les Biblioteques de Gavà, ha estat inclòs en el Banc de Bones Pràctiques en l’àmbit de cultura dels governs locals acreditat per la Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals.