visita
L’escola l’Eramprunyà visita l’Ajuntament

Les tradicionals visites a l’Ajuntament per part de les escoles gavanenques s’han encetat aquest matí. Els primers que han anat a veure el consistori per dintre han estat dos grups de 24 alumnes de tercer de Primària de l’escola l’Eramprunyà. Els infants han estat instruïts en el funcionament de diversos aspectes de l’edifici consistorial, tot i que la part més atractiva per ells és sempre la visita a la Sala de Plens, on fins i tot s’asseuen en els llocs habitualment ocupats pels regidors per tal de fer una simulació d’un Ple Municipal.

Els dos grups han estat rebuts per l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que ha volgut destacar que aquesta és “una experiència molt interessant perquè als més petits els permet conèixer què és això de l’Ajuntament”. Sánchez ha posat en valor també que amb aquestes visites “els intentem explicar d’una manera senzilla perquè és important la política, què significa dedicar-se al municipi, i quin sentit té la feina que fem”.

L’alcaldessa tanmateix ha valorat que és molt interessant en aquestes visites “recollir les idees i propostes dels infants perquè de vegades sorprèn quina visió més clara tenen d’allò que funciona de Gavà i quines són les qüestions que s’han de millorar”.

La monitora d’aquestes visites, Noemí Casado, ha assegurat de la seva banda que “els infants agafen els conceptes sobretot gràcies a la part pràctica de la visita, perquè si ens quedéssim només amb la teòrica seria molt abstracte per ells, a més la part pràctica és a la Sala de Plens i s’asseuen a les cadires i per tant es posen més a la pell dels regidors i això els hi facilita en aquest sentit la feina”.