L'Espai Maragall es va omplir per veure el Festival
L'Espai Maragall es va omplir per veure el Festival

L’alumnat de l’escola municipal d’educació especial, Maria Felip, ha celebrat aquest matí el seu festival de final de curs amb actuacions de música i ball relacionades amb la historia de la música. En aquest Festival han participat tots els nois i noies de l’escola amb coreografies individuals i de grup. Cal fer esmena de la utilització de la il·luminació que han fet i de les pantalles de vídeo per mostrar missatges.

L’objectiu del Festival, segons la directora de l’escola, Guadalupe Carreras, “és passar-s’ho bé” i destaca que  “en els preparatius, on tots hi posem molts d’esforç i ganes, es fa un treball transversal, ja que es toca la música, el ball o el vestuari, entre d’altres facetes”.

L’Espai Joan Maragall, es van omplir per veure als nois i noies en plena actuació. A més del professorat i familiars, no es van perdre el Festival un grup d’alumnes de l’escola Marcel·lí Moragas, centre amb el qual existeix una vinculació estreta ja que, durant el curs, comparteixen un bon nombre d’activitats dins el projecte d’inclusió així com usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Caviga.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, va destacar el treball i entusiasme de l’alumnat i va voler “felicitar a l’equip de l’escola per aquest treball extraordinari que fan i sobretot per ajudar-nos a definir i a configurar la nostra ciutat com a una ciutat veritablement inclusiva. La visibilització i el reforç que és fa des d’aquesta escola i des dels àmbits de les entitats és per aconseguir una inclusió efectiva a Gavà”.

El festival va finalitzar amb una coreografia, en forma d’agraïment, dedicada a les famílies de l’alumnat.