Sergio González
L’escriptor Sergio González presenta el seu darrer llibre a Gavà

L’escriptor Sergio González presenta a Gavà el seu darrer llibre, “El método inventa. Los 12 pasos para manifestar tus deseos”, publicat per Ediciones Atlantis. L’autor admet que es tracta d’un “llibre d’autoajuda, perquè no deixa de ser un llibre que t’ajuda per fer un procés de creixement personal”, però al mateix temps també “ajuda a manifestar desitjos i fites”.

González es fisioterapeuta que s’ha format en el camp del creixement personal, dos mons que “en principi no tenen molta relació, però les dues disciplines serveixen per ajudar a la gent, serveixen pel benefici dels demés”. L’expressió “creixement personal” “és cert que és una mica un calaix de sastre, però al final implica un camí que fas per tu mateix, que et serveix per la teva vida”.

“El método inventa. Los 12 pasos para manifestar los deseos” és en realitat “una guia de 12 passes que t’ajuda a construir el que desitges a la teva vida, ja sigui una cosa material, una situació o fins i tot l’aparició d’una persona, i té a més el benefici de que la manifestació com a tal és de fet una transformació que fas durant el procés, és a dir, si no hi ha una transformació teva interior és impossible una manifestació exterior”.

González explica en aquest llibre que “primer has de lluitar amb els teus dimonis perquè tot el que manifestes és producte del teu interior, i per tant, si abans no fas una mena de neteja tot el que manifestis serà el reflex de tot el que tens a dins”.

L’escriptor valora l’interès actual que hi ha en tot el que te a veure amb el creixement personal, però creu que “és més aviat una necessitat personal, la gent necessita un canvi, ja sigui de manera conscient o inconscient. Jo crec que la gent vol canviar però no sap cap a on, hi ha molta insatisfacció per tot el que s’està vivint, i no em refereixo a la pandèmia sinó a nivell econòmic, polític, de valors, estrès, i actitud general de la gent”.

Sergio González presentarà el seu llibre dimarts, 14 de juliol, a partir de les 18:00h., a la Biblioteca Josep Soler Vidal.