L'equipament juvenil ofereix cursos i tallers i activitats culturals per aquest juliol
L'equipament juvenil ofereix cursos i tallers i activitats culturals per aquest juliol

L’Espai Jove La Casa Gran ha tornar a obrir per espais d’estudi i ha preparat una sèrie d’activitats, cursos i tallers per al juliol, per poder gaudir de tardes i vespres a la fresca, amb una programació d’activitats a la terrassa i d’uns cursos i tallers lúdics i formatius diferents.

La programació de cursos i tallers van des d’un curs de ioga per a principiants, un taller de ritmes urbans, on els i les joves treballaran amb la creació de lletres a través del rap, un curs de llenguatge de signes d’iniciació i un curs de ball twerk per conèixer el teu cos amb música no sexista.

La programació es complementarà amb un conjunt d’activitats culturals en petit format a la terrassa de La Casa Gran com el concert del grup Narama, que forma part del circuit musical, un random de k-pop organitzat per la comissió de k-pop, un espectacle d’Impro con Limón d’humor i improvisació i una competició de freestyle organitzat pel col·lectiu T.R.U.E.

Els i les joves podran estudiar per la selectivitat mitjançant cita prèvia a partir del 30 de juny a l’equipament, de dilluns a divendres de 17 a 21 h.

Tots els serveis d’informació i assessorament es continuaran fent virtuals, tot i que s’obre la possibilitat a que alguns d’aquests serveis siguin presencials en funció de les necessitats.

Durant aquest confinament, han esta moltes les activitats, tallers i cursos que s’han realitzat, traslladant el dia a dia de l’Espai Jove La Casa Gran, a les xarxes de Gavà Jove, com 3 edicions del Virtual Home Fest, amb la participació de molts i moltes joves. Cal destacar també la programació de cursos virtuals que s’ha anat fent, amb molt bona acollida.

Podeu consultar la informació de les activitats de juliol a www.gavajove.cat i a les xarxes socials de @gavajove