Concert tribut a Queen
Concert tribut a Queen

The Show Must Go On, una de les bandes tribut dels mítics Queen van estar tocant a Gavà en el darrer dels concerts de dissabte de la Festa Major de Sant Pere.

El grup va commoure al nodrit públic que es va aplegar a les grades de l’Auditori Marc Grau del Parc del Mil·lenni amb un acurat repertori. La banda va recórrer el catàleg de Queen, des dels seus començaments, al 1973, fins al seu últim àlbum, Made in Heaven, editat després de la mort de Freddie Mercury, al 1991. Èxits insuperables com Bohemian Rhapsody, Love of my Life, We llauri the Champions, We will Rock You i molts altres van ser corejats i ballats per tots els fans .

El grup assegura que “el show esdevé un homenatge que neix des del cor a una de les bandes de rock més grans del segle XX”. The Show Must Go On van oferir una posada en escena acurada emulant el look i els gestos de Mercury, amb el suport d’unes harmonies magníficament elaborades i amb una gran fidelitat dels altres membres de la banda per recrear el que era l’experiència del show original