L'alcaldessa amb els participants a l'exposició
L'alcaldessa amb els participants a l'exposició

La inauguració de l’exposició “L’art no té edat”, una mostra que recull les inquietuds artístiques de les persones grans de la ciutat, és un clàssic a la Festa Major de Sant Pere i una de les propostes que dóna inici al programa festiu.

En aquesta 27a edició la mostra recull 90 obres de 43 artistes, treballs que la majoria han estat realitzats als casals municipals de la gent gran, on es promou l’envelliment actiu de la mà d’activitats socioculturals, de relació interpersonal i aprenentatges.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, abans de fer lliurament d’un obsequi a tots i totes els participants va valorar “la dedicació i el treball que feu durant tot l’any”, va voler posar en valor la gent gran activa que tenim a la nostra ciutat, que feu coses com aquestes que veiem en aquesta exposició” . Va finalitzar dient: “Com sempre felicitar-vos, desitjar-vos que passeu uns bons dies de Festa Major i que no perdeu aquesta vitalitat, aquestes ganes de fer coses”.

Enguany el visitant a la inauguració va poder observat com Maria García Navas, membre de la comissió de pintura dels casals de la gent gran, pintava en directe una de les seves obres. També cal remarcar que, enguany, la sala està decorada amb algunes eines del taller de pintura de Neus Pino i que Josep Bel és l’autor del muntatge de l’exposició.