Ajuda a la cavalcada 2022
Les persones interessades podran inscriure’s entre el 22 de novembre i el 3 de desembre

L’any passat la situació sanitària va impedir que a Gavà els infants poguessin donar la benvinguda a Ses Majestats i acompanyar-los pels carrers de la ciutat.

Enguany la realitat serà un altre. L’Herald ja ha anunciat que podrem tornar a fer cavalcada! Ja s’ha posat a treballar per preparar la ciutat per a l’arribada dels Reis Mags i necessita voluntaris i voluntàries per acompanyar-los en la cavalcada de Reis del 5 de gener a Gavà.

Els infants que tinguin entre 6 i 11 anys a 31 de desembre d’aquest any podran donar un cop de mà a Ses Majestats. Els nens i nenes que hi participin hauran d’anar acompanyats per una persona adulta, que haurà de fer el recorregut a peu de carrer. També s’hi poden inscriure les persones més grans de 16 anys per anar de comparsa acompanyant les carrosses.

Per saber la resta de requisits per participar-hi podeu consultar els criteris de participació com a voluntari de la cavalcada de Reis a través de la web de l’Ajuntament, www.gavaciutat.cat, o al Departament de Cultura, 93 263 91 36, o correu a cultura@gava.cat.

Inscripcions

Les persones interessades podran inscriure-s’hi del 22 de novembre al 3 de desembre a l’e-seu, la seu electrònica de l’Ajuntament de Gavà, per totes les persones físiques que disposin de signatura electrònica, a l’adreça electrònica https:// registretelematic, eseu.gavaciutat.cat/full- o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gavà, en horari d’obertura de l’OAC: dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14 h, i dimarts i dijous de 9 a 19 h.

La participació en la cavalcada de Reis 2022 queda supeditada a la situació i a les mesures per combatre la pandèmia de la Covid-19 dictaminades per l’òrgan competent en el seu moment.