Reis Mags
Imatge d'arxiu d'una de les darreres cavalcades dels Reis Mags a Gavà

Com ja és habitual en aquestes dates, l’Herald fa saber que “necessita voluntaris i voluntàries per acompanyar els Reis Mags d’Orient en la cavalcada de Reis del 5 de gener a Gavà”. Així doncs, fa una crida a infants i joves a col·laborar-hi.

Els infants que tinguin entre 6 i 11 anys a 31 de desembre d’enguany podran donar un cop de mà a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient acompanyant-los en les carrosses de la cavalcada del dia 5 de gener. Els nens i nenes que hi participin hauran d’anar acompanyats per una persona adulta, que haurà de fer el recorregut a peu de carrer. També s’hi poden inscriure les persones més grans de 16 anys, com a comparses.

Per saber la resta de requisits per participar-hi podeu consultar els criteris de participació com a voluntari de la cavalcada de Reis a través de la web de l’Ajuntament, www.gavaciutat.cat, o al Departament de Cultura, al 93 263 91 36, o missatge a cultura@gava.cat.

Les persones interessades podran inscriure-s’hi del 18 al 30 de novembre a
l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Gavà, en horari d’obertura, o a l’e-seu, la seu electrònica de l’Ajuntament de Gavà