L’Hospital de Viladecans administra la tercera dosi de la vacuna
Punt de vacunació a l'Hospital de Viladecans

​El passat 23 de setembre es va iniciar, a l’Hospital de Viladecans, la vacunació contra la COVID-19 destinada a usuaris de l’hospital i acompanyants, així com a població general, que no tinguessin cap dosis de la vacuna i que aprofitessin la visita a l’Hospital per iniciar la pauta de vacunació.

A partir d’ara, les persones que compleixin els requisits per una tercera dosis de la vacuna, també la podran rebre al centre, sempre que hi hagi vacunes suficients. Donat que al centre de vacunació de l’Hospital s’administra la vacuna Pfizer, només podran rebre la tercera dosi els que hagin rebut les dues dosis anteriors també de Pfizer. En aquest enllaç​ podeu comprovar si compliu algun dels requisits per ser vacunat amb la tercera dosi.

Així mateix, us recordem que el punt de vacunació es troba a l’entrada de consultes externs i que l’horari és de dilluns a divendres de 9 a 16h, tot i que aconsellem assistir-hi a primera hora per tal de poder aprofitar al màxim les dosis i no malbaratar cap vacuna. L’espai de vacunació es mantindrà obert fins que hi hagi demanda.

La vacunació és actualment l’eina més eficaç per frenar la pandèmia, i un gest d’una enorme repercussió positiva individual però també col·lectiva, ja que contribueix a frenar l’expansió de la malaltia i a acostar-se a la immunitat de grup.