L’Hospital de Viladecans consciencia sobre la importància de la detecció precoç del càncer de mama
L’Hospital de Viladecans consciencia sobre la importància de la detecció precoç del càncer de mama

L’Hospital de Viladecans consciencia la població sobre la importància dels cribratges en de la detecció precoç de la patologia de mama

Amb motiu de la celebració, avui 19 d’octubre, del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, la Unitat de Mama de l’Hospital de Viladecans busca conscienciar la població de la importància de les revisions en la detecció de possibles patologies mamàries a través d’un vídeo informatiu.

Per una banda, es destaca l’auto exploració com a mètode de detecció precoç de possibles malformacions en els pits, però sempre tenint en compte que no és la forma de diagnòstic definitiva, ja que es poden passar per alt petits nòduls. En aquest sentit, s’insisteix en la importància d’acudir als cribratges massius que es dirigeixen a dones d’entre 50 i 69 anys i realitzar-se les mamografies programades.

A part, al llarg del matí del dia d’avui, es podrà trobar al pati de l’Hospital de Viladecans un estand de l’Associació Coordinadora Viladecans contra el Càncer, on es proporcionarà informació de prevenció de la patologia de mama i es recaptaran fons per la investigació d’aquest tipus de malaltia.