El Hospital de Viladecans flexibilitza les mesures
Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans restringeix temporalment l’entrada d’acompanyament i de visites a pacients. El centre diu que ha pres la decisió “donada l’actual evolució de la pandèmia de la COVID-19, i per tal de garantir la seguretat de pacients, familiars i professionals”

Aquesta mesura, que es fa efectiva a partir de la tarda d’avui, dia 27 de juny, restarà vigent “de manera indefinida i fins que la situació ho exigeixi”. Les úniques excepcions seran els casos de pacients titulars de la targeta sanitària Cuida’m, i els pacients en situació d’últims dies.

Amb l’objectiu de proporcionar la informació necessària als familiars sobre l’estat dels pacients, El centre manté el sistema d’informació telefònica que es va establir a l’inici de la crisi sanitària, així com es potencia la comunicació de les persones ingressades amb els seus familiars a través de dispositius mòbils (trucades i videotrucades programades amb el suport dels professionals, si escau).

Per la seva banda, els pacients que acudeixin a una visita de consulta externa i/o a una prova diagnòstica poden assistir a la cita amb un sol acompanyant, sempre que portin mascareta que tapi nas i boca, i sent molt puntuals per tal d’evitar les aglomeracions a les sales d’espera.

La Direcció de l’Hospital “agraeix la comprensió dels seus usuaris” i fa una crida “a la col·laboració ciutadana per ajudar a evitar el risc de transmissió i frenar l’expansió del coronavirus”