Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans ha sigut reconegut com a millor hospital comarcal en les categories de gestió clínica global, diagnòstic de l’aparell digestiu i hepatopancreàtic, ronyó i vies urinàries i el global de resultats en la tercera edició dels premis BSH, atorgats per a la consultora Higia Benchmarking i la companyia ASHO.

A més, l’Hospital de Viladecans ha sigut finalista en les categories diagnòstic de l’aparell circulatori i respiratori i aparell múscul esquelètic, ambdues referides també a hospitals comarcals.

La Dra. Montse Oliveras, directora del centre, i el Dr. Santiago Capdevila, cap del servei d’urologia, van ser els encarregats de recollir els premis a l’acte d’entrega que va tenir lloc ahir, 21 d’octubre, a la sala Metropol Eventos de Sevilla.

Els premis BSH reconeixen l’excel·lència hospitalària del sistema de salut espanyol mitjançant l’anàlisi de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial, validats per la Sociedad Española de Directivos de la Salud (SEDISA), amb l’objectiu de potenciar la gestió clínica orientada a la millora continua.

En aquesta tercera edició hi han participat un total de 122 (65 públics i 57 privats) centres de tot l’estat, dividits en 10 categories.