L’illa Gavà i la Unió de Botiguers organitzen Estoc a dins
L’esdeveniment adaptarà el seu format a la situació actual per la Covid-19 i l’activitat tindrà lloc a l’interior dels establiments associats

Els propers dies 2 i 3 d’octubre, Gavà acollirà l’activitat comercial “Estoc a dins”, una campanya que servirà per donar el tret de sortida a la temporada després de les vacances d’estiu.

L’objectiu dels comerços participants és reduir els estocs dels seus magatzems ique els clients puguin trobar diferents productes que han vist durant les rebaixes d’estiu, a un preu molt més econòmic.

L’esdeveniment adaptarà el seu format a la situació actual per la Covid-19 i per aquest motiu, l’activitat tindrà lloc a l’interior dels establiments associats. Els clients podran identificar a la trentena de botigues participants, per un vinil col·locat en els seus aparadors.

Es preveu la participació dels establiments: Eternia, El Taller de Analía, Belboix, Merceria Remei, Crochetare, Wonder Moda, Maminens, Muñoz i Bruach, Allende los Mares, Reparación del Calzado David, Forn Righetti, Calzados JUMA, Enrique Tomás, Blanc Estètic, Casa de las medias, Decora, A Rolete Pizzería, Amadeo Payà, Calzados Suárez, Herbes i coses, Larruy, J.Salvador, Carmen Pedrosa, Foto Pir Video – Kodak Express, El Petirrojo i Quadrado.

L’activitat està organitzada per l’Associació comercial L’Illa Gavà i la Unió de Botiguers de Gavà. Durant el confinament, les juntes directives d’ambdues  van decidir fusionar-se per poder sumar esforços, unir tot el comerç de la ciutat i professionalitzar la gestió de la nova entitat. En les properes setmanes es realitzarà la presentació de l’entitat resultant.

Ambdues entitats fan una crida a la participació ciutadana per omplir els establiments durant les dues jornades, sempre amb les mesures de seguretat i prevenció.

PUBLICITAT