L77

Des del 24 de juliol la línia d’autobús L77 fa un recorregut més llarg, i unirà durant tot l’any diversos municipis de la vall baixa del Baix Llobregat amb la platja de Gavà. Així, el bus, que abans tenia origen i final a Gavà Mar i a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, passa ara també per Sant Feliu i Sant Just Desvern.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona informa del nou recorregut a la seva web i també a les diferents parades de la línia. D’aquesta manera, l’L77 millora la mobilitat interurbana connectant municipis on era difícil arribar si no era en transport privat. Les destinacions clau per on passa la línia són Cornellà Centre, on es pot fer transbordament a la línia R4 de Rodalies; Sant Boi, amb possibilitat de connexió amb els Ferrocarrils de la Generalitat; la terminal T1 de l’aeroport del Prat i la platja de Gavà. El trajecte sencer té una durada d’una hora, i la freqüència de pas és de 30 minuts. Això durant tot l’any, des de les 5 del matí fins a les 22 h des del Consell Comarcal del Baix Llobregat (Sant Feliu), i de 6 del matí fins a les 23 h des de Gavà Mar.

Al 2018, l’L77 ja va ampliar el seu recorregut fins a Gavà Mar durant l’estiu, en una prova pilot. Ara la línia ha tornat a ampliar-se i durant tot l’any. Les poblacions per on passa són Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat i Gavà. A la nostra ciutat hi ha dues parades: a l’avinguda Europa Podeu consultar les parades (59 sumant els dos sentits), els horaris i tota la informació de la línia en aquest enllaç.

L77