Mónica Parés, portaveu del Grup municipal del PPC
Mónica Parés, portaveu del Grup municipal del PPC

En el darrer article, el del mes d’abril, us parlava de la intenció de tornar a trobar-vos en aquestes línies. I després del resultat electoral del passat 26 de maig, ho puc continuar fent.

Per tant, vagi per endavant el meu agraïment a totes les persones que van confiar en el meu equip i en mi perquè continuï sent una de les veus del poble al nou Ajuntament.

Sabem que heu confiat en nosaltres, malgrat el moment complex que travessa el Partit Popular a Catalunya. Però això també ens fa reafirmar que a la política municipal hi ha un sentiment que traspassa la ideologia.

I aquesta mateixa sintonia és la que continuarem tenint amb tots els veïns i veïnes de Gavà.

Ho farem, com ja hem anunciat a la reelegida alcaldessa, a la que des d’aquí tornem a felicitar, amb la mà estesa.

Tenim al davant 4 anys durant els quals nosaltres treballarem com hem fet sempre, amb proximitat, humilitat, igualtat, llibertat i seny pel bé de tota la ciutat.

El més important de ser regidor -em deia fa uns dies un veí de Gavà-, és que ho ets per un partit, però després has de treballar per a tots. Amb aquesta clara definició de vocació pública començo aquest nou mandat.

En aquestes línies podreu anar llegint, un mes en català i un altre en castellà, les nostres reflexions, però sabeu que em podeu trobar a qualsevol racó de la ciutat per explicar-me les vostres queixes, propostes, demandes o suggeriments.

És per a mi un orgull poder seguir treballant per una ciutat plural, unida, solidària, bilingüe que en els darrers anys ha estat exemple de convivència, legalitat, respecte i democràcia.

Visca Gavà!