La Diputació dona una nova partida de material sanitari

La Diputació de Barcelona ha rebut una nova partida del material sanitari comprat a la Xina, que repartirà als governs de la província entre avui mateix i demà. En aquesta remesa han arribat: 42.500 mascaretes FFP2-KN95 (China standard GB2626-2006), 1.000 ulleres de protecció, 10.000 granotes, 200.000 guants de nitril, 50.000 gorres d’un sol ús, 9.000 bates d’un sol ús i 100.000 peücs d’un sol ús.

Aquest material sanitari, que es complementa amb compres que s’han fet a proveïdors nacionals com ara gel hidroalcohòlic, entre d’altres, s’oferirà a ajuntaments i consells comarcals per a què el distribueixin entre el personal dels serveis essencials com són: policia local, serveis d’atenció domiciliària, brigades de neteja, personal funerari i protecció civil; per a què puguin continuar prestant la seva activitat ordinària amb la màxima normalitat possible.

Tan mateix, se’n farà arribar a personal dels serveis bàsics que presta la corporació, sobretot al Centre Residencial RESPIR per a estades temporals de gent gran, així com a d’altres departaments.

La Diputació de Barcelona ha rebut peticions de gairebé tots els ajuntaments de la província per obtenir material sanitari. L’objectiu de la corporació és fer arribar material a tothom qui l’hagi sol·licitat a mesura que aquest vagi arribant.

Aquesta nova remesa de material complementa les dues rebudes en les anteriors setmanes de kits de detecció ràpida de la COVID-19 i de material sanitari distribuïdes també als ens locals de la demarcació per a la gestió i prevenció de riscos en els col·lectius de treballadors municipals dels serveis essencials.

Per a més informació podeu consultar l’apartat de Salut de la pàgina web d’atenció directa als ajuntaments: https://www.diba.cat/web/atencio-als-ajuntaments.