Llanos de Luna visita les Falles de Gavà
Llanos de Luna visita les Falles de Gavà amb Mónica Parés

La diputada del Partit Popular al Congrés a Madrid, Maria de Los Llanos de Luna, va estar dissabte a Gavà per gaudir de la festa de Les Falles i ho va fer acompanyada de la regidora i candidata a l’alcaldia, Mónica Parés, i altres militants i simpatitzants del partit. Llanos de Luna va gaudir la desfilada de Moros i Cristians de dissabte a la tarda i va admirar la falla plantada a la plaça de Jaume Balmes que va qualificar de “preciosa i majestuosa. També va destacar “la importància d’aquesta celebració que ja forma part del calendari festiu de la ciutat i de la pròpia idiosincràsia local i que ha esdevingut possible gràcies als valencians i valencianes que, vinguts ja fa un segle, van importar les seva cultura enriquint les tradicions del municipi”. Així mateix, va posar en valor “ totes les aportacions que les comunitats d’arreu d’Espanya han fet a Catalunya, que com a terra d’acollida, les ha integrat i han contribuït a fer-la més rica, diversa i plurali va destacar “la figura de Rita Barberá una dona que va ser una gran política, treballadora i lluitadora que va aconseguir que les Falles de València fossin declarades per la Unesco patrimoni immaterial de la Humanitat”.

Mónica Parés es va mostrar “molt satisfeta de la visita de Llanos de Luna qui ja havia estat a Gavà amb anterioritat per conèixer la Fira d’Espàrrecs, i que ara ha pogut gaudir d’aquest esdeveniment tant nostre i que és possible gràcies al treball i esforç de moltes persones”. Parés va felicitar les falleres i també als guanyadors dels Bunyols d’Or que atorga la Casa de València, perquè assegura que “tant mossèn Xavier Rivas, que manté viva la imatge de la la Mare de Déu dels Desemperats, com la Casa de Andalucía, per la bona disposició que tenen sempre per ajudar i col·laborar, en són absolutament mereixedors”.

Parés va refermar “la voluntat del PP de donar suport a totes les entitats de la ciutat, i en especial a les culturals, perquè si bé és cert que quan les coses van malament la cultura és el primer que es treu, també és veritat que és el que més es reclama i es necessita. Finalment, la líder local dels populars va recordar i lloar la figura de Rita Barberà “per tot el que va fer per València, Les Falles i el municipalisme”, raó per la qual creu que “les paraules de Gemma Badia durant l’acte de divendres van estar fora de lloc, to i encert, quan va dir que acabaria parlant valencià millor que Rita Barberà”.