llebrers
En Comú Podem demana que s’aprovi la Llei de Benestar Animal

 

En Comú Podem Gavà es suma avui, 1 de febrer, al Dia del Llebrer demanant al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que “accepti la Llei de Benestar Animal proposada per Unidas Podemos, i que protegeixi també als llebrers contra el maltractament i l’assassinat”. D’aquesta manera, els morats “ens sumem al dia i a les reivindicacions de milers de protectores d’animals que exigeixen incorporar als llebrers en la Llei de Benestar Animal proposada per Unidas Podemos al Congrés”.

La formació explica que es va escollir la data de l’1 de febrer “perquè és la data en la que acaba el període de caça, i és la data en la que centenars de llebrer moriran”. Segons En Comú Podem Gavà, “els llebrers són una de les races de gos més maltractades que existeixen, se’n crien en moltes ocasions exclusivament per a la caça, una vida durant la qual se’ls colpeja, se’ls fereix, se’ls atemoreix i se’ls omple de patiment. Quan ja no serveixen per a la caça se’ls sol assassinar penjant-los d’arbres, matant-los a cops o de fam, o abandonant-los en mig de ninguna part esperant que morin. Després d’una vida cruel reben una mort cruel”.

És per aquests motius que En Comú Podem Gavà es suma a “les associacions d’amics dels animals, associacions ecologistes, i a totes aquelles que alcin la seva veu contra aquesta brutalitat, i ens particular ens sumem a la petició de SOS Llebrers i li demanem al president del govern que accepti la Llei de Benestar Animal proposada per la nostra formació”. Els morats conclouen recordant que “tots els gossos són iguals i mereixen els mateixos drets”.