Biblioteca Josep Soler Vidal
L'activitat es farà a la biblioteca Josep Soler Vidal.

Les biblioteques de Gavà se sumen al programa “Llegir el teatre”, un nou club de lectura vinculat al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) que té per objectius:

  • millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de la recepció del fet teatral
  • donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya per al desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat
  • impulsar l’edició de textos teatrals
  • incrementar els fons sobre teatre de les biblioteques públiques de Catalunya

En aquest club, els lectors, que prèviament han llegit el text, es trobaran a la biblioteca Josep Soler Vidal per comentar-lo en companyia d’una persona vinculada al teatre, que actua de conductora i dinamitzadora de l’activitat, en un diàleg que permet aprofundir alguns dels seus aspectes més rellevants.

Cada sessió estarà dedicada a un text de la programació del TNC que, en alguns casos, són intercalats amb obres de les programacions teatrals locals. L’experiència es complementarà amb la possibilitat d’assistir a les representacions de l’obra, gaudint de descomptes i altres avantatges.

Els interessats a participar en aquesta nova iniciativa podran assistit a la primera sessió informativa que tindrà lloc divendres, 17 de gener, a les 18:30 hores, a la sala d’actes de la biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà