Llibres i roses omplen la Rambla per celebrar Sant Jordi
Llibres i roses omplen la Rambla per celebrar Sant Jordi

Aquest diumenge, 23 d’abril, Gavà va tornar a sortir al carrer per celebrar la Diada de Sant Jordi. La Rambla va ser novament el punt on es va concentrar l’activitat amb paradetes de les entitats i partits polítics, punts de venda de roses i llibres i l’espai de la biblioteca on es va poder gaudir de la lectura. Entre les 11.30 i les 20 hores es va viure la fira literària d’autoria local amb la signatura de llibres a càrrec d’escriptors i escriptores de Gavà.

Els autors locals es van trobar a La Unió de Cooperadors

Val a dir, que prèviament, una trentena d’aquests autors van ser els protagonistes d’una recepció institucional a la Unió de Cooperadors, que va encapçalar l’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, qui els va “agrair la valuosa aportació que fan per la cultura plasmant el talent a través de l’escriptura un art que cal reconèixer i promocionar”. Badia es va mostrar “molt satisfeta del gran ambient que omple la Rambla on la ciutadania s’ha bolcat per viure aquesta diada tan nostra, la de la cultura i els llibres, la celebració de l’amor i l’amistat amb les roses i en definitiva la festa de l’estima per la tradició que cal seguir mantenint”

Altres activitats celebrades van ser els Tallers per la Pau dinamitzats per alumnes de l’Institut El Calamot i l’espectacle familiar de Sant Jordi, a càrrec de la companyia Rovell D’ou que van gaudir els més petits. A la tarda, la Gralla Manufactures teatrals va protagonitzar un espectacle d’animació a la Rambla i hi van haver sardanes a la Torre Lluc.