Lliurats els premis del I Concurs Gavà a vista de dron

Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc el lliurament de premis del I Concurs “Gavà a vista de dron” un certamen organitzat pel Col·lectiu la Mata de Jonc i el Centre d’Estudis de Gavà. En l’acte, celebrat a la seu de l’Associació de Veïns del Centre, es van projectar les filmacions presentades i el jurat en va destacar “la seva qualitat i originalitat alhora de mostrar els elements patrimonials del municipi”. Finalment, el clip vencedor, amb una dotació de 300 econòmica de euros, va ser pel clip creat per Sergio Bernés, qui explicava que amb “aquest projecte he descobert que Gavà té zones molt boniques i que conserva molt del seu patrimoni”.

La organització també va lliurar un parell d’accèssits dotats amb 100 euros. Un pel treball d’Éric Castillo i Alejandro Villarejo amb imatges del Castell, l’ermita de Bruguers o la masia de can Rosés, entre d’altres. Ambdós, concreten que “tot el rodatge el vam fer aprofitant un matí de sol de dissabte i l’edició la vam dur a terme aquella mateixa tarda”.

El segon accèssit va ser per a Gerardo Castro i David Torrejón amb un clip on la seva voluntat ha estat “la de posar en valor, també, el patrimoni natural del municipi, raó per la qual vam fer volar el dron, des de la muntanya fins a la platja, incidint també en la riquesa i importància del Parc Agrari”.

La organització es mostra “satisfeta” per la idea d’aquest concurs, i tot i que ja han avançat que “l’any vinent no es farà” sí que “se seguirà fent més endavant, amb altres temàtiques més concretes, com per exemple, la pedra seca”.