Lliurats els premis Descobrim Gavà 2020
Foto amb els premiats.

El passat dissabte, 4 de juliol, es van lliurar els premis als treballs guanyadors de l’edició dels Premis Descobrim Gavà 2020, a la sala d’actes del Museu de Gavà.

El guanyador en l’apartat de medi físic va ser:

Xavier Castillo López, pel seu treball DISSENY I LOCALITZACIÓ per a la construcció D’UN NOU SKATE PARK A GAVÀ. L’autor, a més d’un bon treball d’introducció teòrica al món de l’skate, va fer recerca sobre el terreny, comparant els dos skateparks de Gavà amb els de Castelldefels, Viladecans, El Prat, Sant Feliu i Cornellà, arribant a la conclusió que els dos actuals podrien millorar molt. L’autor va fer dues propostes de disseny, amb els respectius models 3D, un projecte constructiu, l’enumeració dels materials a utilitzar i el seu cost. El treball es pot consultar al web del Centre d’Estudis:

http://centredestudis.gava.ppe.entitats.diba.cat/wp-content/uploads/sites/10/2020/07/XAVI-CASTILLO.pdf

En l’apartat d’humanitats, les guanyadores van ser Ainhoa Tojo i Lucía Rullo pel seu treball La vida és teatre i el teatre vida és. Les autores van fer un extens treball de documentació sobre totes les obres que s’han representat a l’IES Bruguers, tant en castellà, com en francès i en alemany. Van identificar també fins a cinc grups de teatre nascuts a redòs del centre, com Atenea, Los Teatreros, Talabarteros, Talkomsom i 4×4 teatre. La recerca es complementa amb diverses entrevistes. El treball de recerca posa en valor l’art escènica, un valor sovint menystingut.

El treball està penjat al web del Centre d’Estudis i el podeu consultar aquí:

http://centredestudis.gava.ppe.entitats.diba.cat/wp-content/uploads/sites/10/2020/07/TR-LA-VIDA-ES-TEATRO-Y-EL-TEATRO-VIDA-ES.pdf