Lluís Pedret deixa la presidència de Flama i Caliu de la Sardana
Badia va lliurar un obsequi a Pedret

Flama i Caliu de la Sardana renova la junta i, en la darrera assemblea celebrada aquest dimecres a la tarda al Casal de la Gent Gran del Centre, el fins ara president, Lluís Pedret, amb 88 anys, ha anunciat la retirada, tot assegurant que “tot i que seguiré vinculat a l’entitat, ja era necessari el relleu perquè l’edat no perdona”, malgrat tot, ha advertit que mantindrà la presidència a l’Associació de la Gent Gran Activa.

Intervenció de la nova presidenta de l’entitat.

La nova presidenta de Gavà Flama i Caliu és Montserrat Bonich i com a principals objectius “hi ha el d’incorporar gent més jove, un repte que no és gens perquè els interessos del jovent són uns altres, i a la vegada vull enfortir els vincles amb les entitats sardanistes dels municipis del voltant per quadrar uns calendaris on no se solapin ballades i cada setmana es pugui fer una ballada a cada poble de manera que s’hi pugui aplegar més gent”.

L’alcaldessa Gemma Badia va voler estar present en aquest comiat a Pedret a qui va definir com “una institució a Gavà, de caràcter afable, proper i disposat a treballar i a implicar-se a participar en els actes de ciutat”. Badia li va desitjar “sort i encerts” i li va “agrair la seva profunda dedicació” lliurant-li un obsequi. Els companys d’entitat també li van voler fer extensiu l’agraïment fent entrega d’un pergamí emmarcat on el reconeixen com a president d’honor.

Foto de família de la junta amb Gemma Badia

Flama i Caliu, fundada el 2005 per Josep Soler i autor de la sardana d’homenatge a Gavà, ja té data per a les pròximes ballades. La més immediata serà el 18 de febrer, a la Torre Lluc i estarà amenitzada per la cobla Ciutat de Cornellà, mentre que la prevista pel 17 de març canvia de lloc i passa a la plaça de Jaume Balmes perquè al parc se celebrarà la calçotada popular.