llums

Divendres 17 de novembre a la tarda es va donar el tret de sortida a la campanya nadalenca a Gavà amb l’encesa de llums al parc de la Torre Lluc, on es troben un gran arbre de Nadal i el Bosc Encantat. Hi van ser moltíssimes persones, que van tenir l’ocasió de conèixer una fada i altres éssers màgics, encarregats de portar la llum del Nadal a la ciutat. Va ser amb el suport de l’alcaldessa i de la mateixa ciutadania, que amb la llum dels mòbils va aportar l’energia necessària per omplir de llum la ciutat fins passat Reis. Gemma Badia es va mostrar molt satisfeta i il·lusionada per aquesta tarda màgica, afirmant que “avui ha estat un moment molt especial, molt bonic, amb el relat d’una fada que volia encendre els llums. Els nens i nenes també s’hi han involucrat molt, i penso que hi ha hagut molta participació i molta sensibilitat. La qüestió era poder fer aquest espectacle per tal de donar llum al Nadal, i ha estat un moment molt emocionant i també il·lusionant”.

llums

L’encesa del Nadal a Gavà va coincidir amb l’obertura del Bosc Encantat, que es podrà visitar al parc de la Torre Lluc fins al 7 de gener. L’alcaldessa va voler destacar que “aquí hi ha estalvi energètic, realment la despesa diària que es fa amb aquestes llums és mínima. Crec que és una qüestió de responsabilitat i de sostenibilitat posar-ho en valor i dir-ho”. Finalment, Badia va animar a tothom a passar-ho molt bé, ja que encara queden molts dies al davant per gaudir de les llums i del Nadal.

llums

El Bosc Encantat obrirà les portes cada dia, de dos quarts de sis de la tarda a dos quarts d’onze de la nit. Els dies 2, 3 i 4 de gener obrirà una hora abans i la nit de Cap d’Any, tancarà més tard, a les dues de la matinada.