L'Once
El Tomás, aquest matí en el seu quiosc de la plaça de la Pagesia

L’Once va repartir el passat divendres a Gavà premis per valor de més de nou milions d’euros. D’entrada, aquí és on va caure El Cuponazo, premiat directament amb nou milions, i que va ser pel número 27.839 sèrie 045. A més, en el mateix quiosc també van caure quatre dels 134 premis de 25.000 euros que tenen assignades la resta de sèries del número guanyador.

Tots els premis els va repartir la mateixa persona, el Tomás Pardo, que porta 34 anys repartint sort en el mateix quiosc, el que està ubicat a l’actual plaça de la Pagesia en la confluència dels carrers de Sant Pere i Sant Isidre. El Tomàs ens ha explicat que es va assabentar “la nit del divendres a casa, jo estava ja dormint perquè eren prop de les dotze i em va trucar el meu director per dir-me que havia de donar-me una notícia, m’ho va dir i jo és que no m’ho podia creure”.

El primer que el Tomás va pensar és “en els meus clients, que solen ser habituals, vaig pensar en l’alegria que tindrà a qui li hagi tocat, i la il·lusió de l’afortunat, que espero que li solucioni alguna cosa”.

No és la primera vegada que el Tomás dona premis d’importància. Quan el sorteig es feia amb números de quatre xifres va donar un de 100.000 pessetes, i també va donar un quart premi de 2 milions i mig de pessetes.