Luisa Vázquez presenta llibre

Luisa Vázquez, gavanenca d’adopció recent, ha presentat, aquest divendres, el seu primer llibre. Es tracta de “Miscelánea” un recull de 25 contes editat per 4 Hojas i que, segons explica l’autora, “ha estat la meva presa de contacte amb el món literari després de començar a mostrar els meus relats en un blog a internet”.

Vázquez va venir a viure a la nostra ciutat fa un parell d’anys i totes les històries han estat escrites aquí, de manera que, molt del que s’explica està inspirat en Gavà i més concretament en el barri d’Ausiàs March, que és on s’ha instal·lat. Un dels seus punts neuràlgics és la cafeteria del Forn del Barri, a la qual es dedica el pròleg.

Vázquez explica que “els contes estan tenyits d’humor negre” i que “cap d’ells té un feliç final ni esperat”.

L’autora explica que també publicarà en breu un conte infantil en un llibre solidari editat per la Fundació Pere Tarrés i que ja ha començat a treballar en la seva primera novel·la.

De moment, “Miscelánea”, s’ha presentat a les Escoles Núria. El 26 d’abril es farà una nova presentació, en aquest cas a la biblioteca Marian Colomé i el 22 de maig a la biblioteca Josep Soler Vidal.