Luisa Vázquez presenta Miscelánea
Luisa Vázquez als estudis de Ràdio Gavà

Luisa Vázquez, gavanenca d’adopció recent, presenta, aquest divendres, el seu primer llibre. Es tracta de “Miscelánea” un recull de 25 contes editat per 4 Hojas i que, segons explica l’autora, “ha estat la meva presa de contacte amb el món literari després de començar a mostrar els meus relats en un blog a internet”.

Vázquez va venir a viure a la nostra ciutat fa un parell d’anys i totes les històries han estat escrites aquí, de manera que, molt del que s’explica està inspirat en Gavà i més concretament en el barri d’Ausiàs March, que és on s’ha instal·lat. Un dels seus punts neuràlgics és la cafeteria del Forn del Barri, a la qual es dedica el pròleg.

Vázquez explica que “els contes estan tenyits d’humor negre” i que “cap d’ells té un feliç final ni esperat”.

L’autora explica que també publicarà, en breu, un conte infantil en un llibre ideat per Ana Escudero, els beneficis de la venda del qual es destinaran a la Fundació Pere Tarrés i que ja ha començat a treballar en la seva primera novel·la.

De moment, el que es presenta és “Miscelánea”. La cita serà aquest divendres, a les Escoles Núria a les 18.30 hores. Tot seguit, hi haurà un refrigeri a la seu de l’Associació de Veïns d’Ausiàs March. El 26 d’abril es farà una nova presentació, en aquest cas a la biblioteca Marian Colomé i el 22 de maig serà a la biblioteca Josep Soler Vidal.