Luisa Vázquez publica un relat sobre la pandèmia
Vázquez va presentar el llibre a l'Alcaldessa.

L’escriptora de Gavà, Luisa Vázquez, és una de les 23 persones que participa en el llibre “Cuentos del coronavirus” que Ediciones Irreverentes acaba de publicar. En l’obra, autors i autores de cinc països han unit els seus esforços durant el confinament per escriure relats, no sols sobre la pandèmia, sinó per indagar en les possibles causes, en els comportaments humans i en com es modifica la realitat.

Com a fruit d’aquest treball hi ha relats de política ficció, humorístics, negres, introspectius, filosòfics i realistes. Els contes indaguen en l’origen del virus, en el poder dels diners, en el paper de jovenetes lluitadores de fama mediàtica, en les batalles conjugals produïdes pel tancament, en la bogeria i fins i tot en la rebel·lió de les màquines davant l’abús humà.

La història creada per Luisa Vázquez gira entorn els Quatre Genets de l’Apocalipsi com a responsables de sembrar la llavor d’aquest virus. Tal i com ella mateixa referma “tot és ficció, lògicament. He fet volar la imaginació”. Vázquez precisa que “el conte, en principi, havia de servir per alimentar el blog a internet d’un noi, però el bon resultat del projecte va fer que es decidís fer un llibre publicat, la qual cosa em fa molt feliç perquè m’encanta formar part d’aquests projectes”.