made-in-gava

made-in-gava

Un moment de la sessió d’aquest matí

Raquel Sánchez: “Tenim objectius compartits amb les empreses de Gavà”

Una vintena d’empresaris assisteixen aquest matí a la reunió de la Comissió de Seguiment del Pla d’Acció “Made in Gavà”

Aquest matí ha tingut lloc al Centre de Suport a l’Empresa una reunió de la Comissió de Seguiment del Pla d’Acció “Made in Gavà”. La reunió ha estat presidida per l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, i hi han assistit una vintena d’empresaris de negocis establerts a Gavà així com els caps de secció institucionals implicats en aquest projecte.


Sánchez ha assegurat que la sessió “ha estat molt útil pels empresaris de la nostra ciutat perquè moltes vegades els pot canviar el punt de vista sobre el que fa la ciutat pel sector econòmic i per fer més competitives a les empreses de Gavà quan coneixen el que fem i quan saben que tenim objectius compartits en el nostre full de ruta”.


Sánchez recorda la importància d’aquest “Made in Gavà” que “vam posar en marxa a partir d’un procés de definició de les fortaleses, potencialitats i debilitats, portat a terme pel mateix sector econòmic i empresarial de la nostra ciutat”. Sánchez ha destacat que gràcies a aquest procés de definició “podem determinar tot un seguit d’accions a executar en els propers anys, algunes de les quals les vam prioritzar, i avui en aquesta primera sessió hem portat a terme l’anàlisi i seguiment del que hem fet i també dels objectius que ens marquem a curt, mig i llarg termini”.


L’opinió dels empresaris que hi han participat en aquesta reunió ha estat també molt favorable. Eduardo López, d’Eni Iberia, ens ha assegurat per exemple que el pla “Made in Gavà” “és una acció molt positiva perquè a Gavà sempre hem tingut una mancança de camins de comunicació per tractar els problemes que ens afecten en el dia a dia i les situacions que de vegades no saps a quina porta trucar, així que aquesta iniciativa és una finestra que se’ns ha obert per poder canalitzar les nostres peticions”.


També hi ha assistit a la reunió Rosa Fiol, que és la Directora General de l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL). Fiol ha felicitat a l’Ajuntament en el decurs d’aquesta sessió: “tant de bo tots els municipis poguessin trobar aquesta proximitat amb el sector econòmic i sobretot aquesta actitud pro-activa per resoldre els problemes de les empreses, penseu que les empreses al final són els creadores de riquesa en tot el món local i de vegades son les grans oblidades per l’administració”.