manifestació contra la repressió policial

L’acte va ser convocat per l’ANC, Òmnium Cultural, Demòcrates, PDeCat i ERC i van col·laborar entitats culturals,  esplais locals i pagesos que van anar, amb tractors, tant a la concentració a la plaça de Jaume Balmes com a la manifestació que es va fer a continuació. L’alcaldessa, Raquel Sánchez i integrants del consistori gavanenc també van participar de la concentració.

Representats de les entitats sobiranistes i partits convocants van fer parlaments en què  denunciaven “la brutalitat policial”, demanaven “democràcia”, elogiaven l’actitud “cívica i pacifica del poble català” i cridaven “independència”. Després dels parlaments van actuar els Castellers de Gavà i el grup  Sonaquetomba. A continuació els manifestants van iniciar una marxa pels carrers de la ciutat encapçalada pels tractors i els organitzadors de la manifestació amb una pancarta on es podia llegir “Democràcia”.

La manifestació va recórrer els carrers de Sant Pere, Sant Josep Oriol, la plaça de l’Església, el carrer d’Àngela Roca, la carretera de Santa Creu de Calafell,  Rambla de Joaquim Vayreda fins arribar a la plaça de Josep Tarradellas. Els Castellers van tornar a actuar en arribar a la carretera i a la plaça de Josep Tarradellas. Durant el trajecte els manifestants van cridar eslògans, entre ells: “Independència”, “fora les forces d’ocupació, “els carrers seran sempre nostres” i “Rajoy dimissió”.

El Cant dels Segadors i l’actuació de Sonaquetomba van posar final a aquesta manifestació.