Manuel Reyes precampanya PP Gavà

El Partit Popular de Gavà ha muntat novament, aquest dimarts, la seva carpa de la “Catalunya valenta” a la Rambla, coincidint amb el mercat ambulant dels dimarts. En aquesta ocasió s’ha compta amb la visita del qui va ser alcalde de Castelldefels, Manel Reyes, i que ara serà un dels candidats per Barcelona dels populars en les propers eleccions del 21 de desembre, uns comicis, en els quals, segons ell mateix ha assegurat, “ens juguem el futur dels nostres fills”. Reyes ha carregat durament contra el moviment independentista perquè, diu, “ha fracturat Catalunya, la bona convivència i ha provocat un greu impacte negatiu per a l’economia amb la fuga de milers d’empreses”. En aquest sentit, s’ha referit a la negativa d’instal·lar-se a Barcelona de l’Agència Europea del Medicament perquè “hauria suposat la creació de 1000 llocs de treball directes i 4000 d’indirectes” i que, al seu entendre, “era lògic que optés per una altra seu si ja va marxar de Londres pel Brexit i ara es trobava amb l’amenaça d’una Catalunya que aspira també a separar-se d’Europa”.

Reyes diu que “el PP vol resoldre problemes i no generar-los” i assegura que “per això treballarem pel que realment preocupa la gent com la sanitat, l’educació o la bona prestació dels serveis socials. El proper 21 de desembre ens juguem la convivència i el futur dels nostres fills. Nosaltres volem una Catalunya pròspera, que superi la fractura social provocada per Puigdemont i Junqueras”, raó per la qual “demanem als independentistes que abandonin el fulla de ruta i cerquem, a través del diàleg, la millors solució per Catalunya, però sense trencar amb Espanya”.

La portaveu del PP a Gavà, Mónica Parés, ha refermat “l’orgull de catalanitat i espanyolitat” i ha lloat la trajectòria política de Reyes qui, “tot i ser el partit més votat en les anteriors municipals a Castelldefels no va ser alcalde perquè una coalició de 10 formacions se li va posar en contra”. Parés lamenta que “tant l’alcaldessa “podemita”, com ara la del PSC, s’hagin adherit a l’AMI tot i el clam popular contrari de la població, cosa que Gavà no ha fet perquè ha sabut defensar l’estat de dret i la convivència als nostres carrers”.

Parés ha criticat també l’Associació Catalana de Municipis (ACM) perquè “recentment el seu president ha viatjat a Brussel·les amb diners de l’entitat, una entitat que Gavà subvenciona i, enlloc de donar serveis, es dedica  a fer política independentista”. Sobre Miquel Buch, Parés també lamenta “les declaracions masclistes que va fer a la televisió i que cap dels nostres regidors ha sortit a condemnar. Nosaltres sí ho fem, i demanarem al govern municipal responsabilitats i explicacions de les raons per les qual Gavà segueix col·laborant amb aquesta associació”.