Marató de cinema de terror 2023
“Viernes 13 (1980)”

L’Espai Maragall de Gavà acollirà aquest divendres, 27 d’octubre, una marató de cinema de terror amb la projecció de “Cuerdas” i “Viernes 13 (1980)”. Els passis, que donaran inicia les 20 hores, estan encabits dins la programació del Castaween.

“Cuerdas”

Fotograma de Cuerdas

Sinopsis

Elena (Paula del Rio) és una jove tetraplègica que s’ha retirat a viure en una masia en el camp amb el seu pare, Miguel (Miguel Ángel Jenner). Allí compta amb l’ajuda de Athos, un pastor belga especialment ensinistrat per a ajudar-la. Clar que la jove se sent envaïda pel dolor que li causa la mort de la seva germana encara molt recent. Sobtadament, el seu gos, que hauria de ser el seu millor amic, ha contret una estranya malaltia… i s’ha convertit en el seu pitjor enemic.

“Viernes 13 (1980)”

Sinopsis

Durant l’estiu de 1958, en el campament de Crystal Lake, dos joves són assassinats; un any abans, un nen havia mort ofegat en les mateixes instal·lacions. Diversos anys després, després de ser clausurat el recinte, Steve Christy i la seva companya Alice, decideixen reobrir-lo malgrat la maledicció que pesa sobre el solitari lloc. Tots dos preparen l’arribada d’un grup de sis monitors disposats a deixar a punt les instal·lacions per als nous acampadors. No obstant això, Ken, Marcie, Annie, Jack, Brenda i Ned, van morint un a un de manera brutal, sense que existeixi aparentment cap motiu. La policia del comtat i la gent de la zona havien alertat prèviament als nous inquilins dels antecedents esdevinguts anys enrere.

Les entrades són gratuïtes però cal fer la reserva aquí