Les previsions són posar 800 dosis de reforç de la vacuna contra la Covid

Molts ciutadans i moltes ciutadanes estan acudint, des de les 9 del matí, al Parc Arqueològic Mines de Gavà, on durant tot el dia i, sense cita prèvia, s’està vacunant amb la dosis de reforç de la Covid-19 a les persones majors de 60 anys amb la pauta completa.

“Estem realitzant una intervenció de vacunació, principalment de la tercera dosis, o dosis de reforç de la Covid als majors de 60 anys que és el col·lectiu prioritari de la campanya total de dosis de reforç”, ha explicat als mitjans de comunicació municipal Daniel Rivilla Frias, adjunt a la direcció del Servei d’Atenció Primària Delta del Llobregat. Rivilla ha remarcat que es una marató sense cita prèvia que es perllongarà fins a les 19.30 hores.

A més de la dosis de reforç de la Covid-19 algunes persones també rebran la vacunació de la grip ja que “encara queden algunes persones que s’han d’administrar aquesta dosis. Ja estaven citades prèviament i s’ha aprofitat per vacunar-les també de la Covid”.

Els responsables del Servei d’Atenció Primària del Delta del Llobregat esperen posar 800 dosis de reforç al llarg del dia, “però tenim reserves per a 1.200 o 1.300 dosis i si la previsió es queda curta podem programar un altre dia la setmana propera”.

De moment està sent un matí intens i esperen que a principis de la tarda l’afluència també sigui bona: “Esperem aquesta situació al llarg del dia perquè això significarà posar moltes dosis de vacunació”-

Les properes intervencions per vacunar encara no tenen data “en principi anirem setmana a setmana i en funció dels percentatges de vacunació intentarem fer accions com aquesta”.

Els veïns i veïnes que s’apropin al Parc Arqueològic Mines de Gavà han de portar la targeta sanitària individual o el document d’identificació (DNI, passaport, NIE, etc).