Marcel Royo
Marcel Royo presenta un monòleg a l’Espai Jove La Casa Gran (Foto: Facebook Gavà Jove)

El jove presentador, actor i productor gavanenc Marcel Royo presenta a l’Espai Jove La Casa Gran un monòleg sobre l’amor. Royo ha escrit el guió del monòleg i compte perquè “és la primera vegada que escric un monòleg de manera formal, jo no tinc cap problema en parlar en públic però els amics em van suggerir un dia fer un monòleg, que mai havia fet, així que vaig parlar amb la gent de La Casa Gran i només em van posar com a condició una limitació d’aforament de 50 persones, que per cert ja estic molt a prop”.

La temàtica de l’amor no és del tot casual, i és que s’ha de tenir en compte la proximitat del 14 de febrer: “El tema de Sant Valentí sí que juga un paper clau, i a més qui no ha tingut algun desamor alguna vegada en la seva vida. També parlaré d’una cosa en la que crec que és el poli-amor, que és un tema que dóna molt de joc en el monòleg”.

Royo ens confessa que no està molt nerviós tot i ser el seu primer monòleg: “Tinc els nervis normals però en realitat estic molt tranquil, i a més alguns dels que vindran són amics, en realitat no tinc cap problema en exposar-me”.

L’afició de Royo per l’espectacle li ve realment de petit quan a casa “em muntava els meus platós de tele, em feia els meus teleprompter, em posava a interpretar i a fer entrevistes, la veritat és que de molt petit sempre m’ha agradat molt tot aquest món”. En contra del que es podria pensar, Royo no era un noi extravertit: “La veritat és que era tímid de petit, tot i que no m’importava exposar-me. Mica a mica he anat perdent aquesta timidesa i he après a posar-me una cuirassa per poder diferenciar entre el Marcel persona i el Marcel personatge, ja que al Marcel personatge sí que li agrada ser el centre d’atenció”.

En relació més específicament a la seva faceta interpretativa, Royo té molt clar que “l’important és formar-se, tenir ganes, passió, i sobretot voler treballar dur, perquè és un món molt complicat i molt irregular. I jo crec que la reflecteixo aquesta passió, la veritat”.

Marcel Royo farà el seu monòleg a l’Espai Jove La Casa Gran el proper dissabte 12 de febrer, a partir de les 18:30 hores. Per reservar entrada, es pot escriure un correu a lacasagran@gava.cat, o trucar al telèfon 618762772.